Proiectul arhivei genealogice Descent.ro a atins un nivel de dezvoltare funcțional, permițând utilizatorilor să acceseze și să exploreze informații genealogice. Echipa din spatele platformei a adăugat deja surse identificate și continuă să identifice noi surse pentru a extinde arhiva genealogică.

Cu eforturi considerabile, echipa Descent.ro a integrat informații genealogice valoroase în platformă. Au fost adăugate surse identificate pentru a oferi utilizatorilor o bază de date bogată și variată.

În plus, echipa continuă să caute și să identifice noi surse de informații genealogice. Aceasta înseamnă că arhiva genealogică Descent.ro va continua să se extindă în viitorul apropiat, oferind utilizatorilor acces la date și documente suplimentare.

Pentru a fi la curent cu introducerea de seturi de date noi și surse adăugate, utilizatorii sunt încurajați să se aboneze la newsletterul Descent.ro. Prin abonarea la newsletter, utilizatorii vor primi notificări regulate și informații actualizate despre dezvoltarea arhivei genealogice, astfel încât să poată profita la maximum de resursele disponibile.

Arhiva genealogică Descent.ro devine tot mai utilă și accesibilă, oferind utilizatorilor oportunitatea de a-și explora istoria familială și de a înțelege mai bine rădăcinile lor. Prin adăugarea de surse noi și oferirea de informații actualizate, Descent.ro se consolidează ca o platformă esențială pentru cercetarea genealogică.

  • 2023-05-07
  • 1352

Cuvinte cheie

Inapoi la blog