Subliniind importanța păstrării și onorării eroilor români, arhiva genealogică Descent.ro a realizat o centralizare a listelor eroilor români publicate de Ministerul Apărării Naționale sub numele "Evidenţa eroilor români identificaţi, ale căror oseminte sunt centralizate în Mausoleul eroilor români de la Mărăşeşti". Această inițiativă oferă o resursă valoroasă pentru cercetători, istorici și pentru oricine dorește să afle mai multe despre eroii români înmormântați în Mausoleul eroilor români de la Mărăşeşti

  • 2023-05-08
  • 769

Cuvinte cheie

Citeste tot articolul

Proiectul arhivei genealogice Descent.ro a atins un nivel de dezvoltare funcțional, permițând utilizatorilor să acceseze și să exploreze informații genealogice. Echipa din spatele platformei a adăugat deja surse identificate și continuă să identifice noi surse pentru a extinde arhiva genealogică.

  • 2023-05-07
  • 1214

Cuvinte cheie

Citeste tot articolul

Arhiva genealogică descent.ro a început un proiect de centralizare a listelor de eroi publicate de Ministerul Apărării Naționale (MApN), deschizând astfel noi oportunități pentru cercetători și pasionații de istorie. Această inițiativă are scopul de a facilita accesul la informațiile despre eroii militari și civili care și-au dedicat viața în slujba țării noastre. Prin adunarea și sistematizarea datelor, arhiva genealogică descent.ro oferă un instrument valoros pentru studiul și cunoașterea trecutului nostru eroic.

  • 2023-05-07
  • 805

Cuvinte cheie

Citeste tot articolul